Monday, June 28, 2010

Ex-Classmate Ep 2

ya, akhirnye gamba gamba ex classmate yang di nanti nanti kan muncul juga akhirnya. hehehehe.
secara detailnya, sambungan dari entry 'Ex-Classmate Ep 1', kami telah berjumpa di Jaya Jusco Selat Tebrau, Johor Bahru. Yang datang cuma saya, Nisa, Nazmi, Shida, dan Huzaimie saje. Yang lain lain semua sibuk dengan hal masing masing and tak dapat nak join sekali.

So xpela, ramai ni pon dah cukup meriah =)

Aktiviti kitorang mase tu, just pegi makan, and then jalan jalan dalam Jusco tu, then pegi main bowling. hehehe. walaupun x banyak benda nak buat, tapi kitorang tetap happy sebab at least dapat jumpa balik, and memang meriah je.

Lihat saje lah gamba gamba bahagia kami.













hehehehehehe. oke bye.

No comments:

Post a Comment