Monday, July 12, 2010

New class, new classmate

oke hari ni dah start masuk kelas. agak terasa asing sikit dalam kelas tu. tapi takpe, aku suke environment kelas baru and rakan rakan baru =)

hai rakan taulan yang baru, semoga tidak bermusuh dengan saye ye. hehehehe.
first-first masuk kelas tadi, aku dah datang lambat. maybe lambat 10 minit macam tu kot, aku pun tak pasti, sebab jam aku macam awal je. jam aku rosak kot. *eceh, salahkan jam pulak. kehkeh.
anyway, pergghh aku dah tak tau nak jawab ape, aku bantai je la cakap ade roadblock. ngahahahaha. and lecturer tu was like "hey, it's your responsibility to come to class early, the police is doing their job..." tah ape tah lagi dea cakap. &*^%&!!@#@!!%%.

aku dah la tak cukup tidor, lambat pulak, lagi nak bebel bebel. oke amie, jangan nak blame lecturer sane sini, sape suh pegi tengok bola sampai 5.30 pagi. padan muke kau.

anyway, aku suke sangat dapat kelas baru, and lecturer baru, kawan-kawan baru. xdelah asyik mengadap muke same selame 5 sem berturut-turut. to those yang mengada ngada nak moody sane sini, sedih la, tak suke tuka kelas la, get real la beb. takkan selame lamenye kau nak kawan yang same je. jangan la nak manja sangat oke. bukan la aku nak cakap yang aku tak suke dengan classmate lame aku, tapi oke aku dah penah cerita pasal peel classmate aku dalam entry yang lepas, so aku memang nak sangat tuka kelas. harap faham. oke?

semoga semester ni lebih baik dari yang lepas lepas.

=)

bye.

No comments:

Post a Comment