Monday, August 23, 2010

I am the one who always missed you.

Faham tak macam mane perasaan nye tu?

Bile tengok U mesra dengan orang lain, terus senyum sumbang macam ni,

ataupun senyum lepas botox hidung,

tau buruk. Tapi macam tu la perasaan nye bile U buat I sakit. I sakit sorang U bukan tau pun macam mane rasenye. Rase macam oke, I really need to talk to U, nak tau U oke ke, U sakit ke, dah tidur ke, demam ke, tapi when I call U, 'WAITING', haa sakit tak sakit.

I tau, I've been annoying lately, macam U layan nak tak nak tak, tapi I yang overreacting yang 'Yes,I nak nak nak nak U layan I', sedihhnyeeeee....

I dah berusaha untuk tidak jadi annoying, yang selalu nak dilayan lebih lebih sampai kadang U pulak yang naik menyampah, I tak tau la U menyampah ke tak, tapi kalau I jadi U maybe I menyampah.. tsskk..

Oke I nak buat satu tempat khas untuk I dengan U satu hari nanti which is when I pun tak tau la U,

I tau tempat tak berape lawa dengan tu ape motor ke basikal ke ape tah tu, tapi ape yang I imagine lawa T__T

Sweet kan? I boleh jadi sweet khas untuk U je.

Anyway, I selalu bagi U bau ketiak I, and U selalu cakap ketiak I wangi.

Thanks U.

2 comments:

  1. komen tok lukisan : moto ke basikal??? mcm haram..hahahah..lukis leklok ckit..hahah..

    komen tok entry : !@#$%^^&&***(((>...auw3!

    ReplyDelete
  2. kepala ho mu! hahahaha! comel dah tu lukisan tu...

    ReplyDelete