Monday, August 9, 2010

Ladies,boleh tak aku nak suarakan pendapat?

Sebelum ape-ape, I nak mintak maaf dulu tau if my word might hurt you. Tak bermaksud begitu T__T.

Oke, look, I rase kan, U allzz yang suke mempermainkan hati lelaki tu boleh stop dengan game korang sekarang. Sebab I rase memang tak patut la U all bagi harapan palsu kat diorang. If U all taknak, say taknak, jangan la melayan dea, bagi dea harapan, bagi dea peluang, tapi hati U sikit pun sebenarnye tak nak kat laki tu. Tak patut taaww. Sebab ape I cakap macam ni, sebab benda ni semua pernah jadi kat I. Then benda ni akan jadi karma yang menyelubungi hidup korang tak sudah-sudah. So boleh berhenti sekarang tak? Annoying tahu? Jangan nanti makan diri baru nak cakap macam ni, "Hmmm dulu, tak nak dengar cakap Amie. Kan dah jadi macam ni."

Sekarang I tenang, bile single ni, kepala pun tak sakit, hati pun tak sakit.

Hey, tak suruh U alllzzz single pun taaawww. Suruh jangan main hati je.

T___T

P/s:Pasal keropok Mony yang satu, bergaduh jiran sebelah menyebelah. Tak gitu kawan-kawan?

No comments:

Post a Comment