Monday, August 23, 2010

Mati ah mati ah

Hari ni aku nak pergi kelas pukul 11. Kelas PC,esok ade practical which is sangat penting untuk aku pergi menimba ilmu. *oke, sekarang dah mule rase resah, hati berdebar-debar, darah mengalir laju. perrggh.

So, aku bangun liat-liat sikit sebab mengantuk gile la kan. Tengok tudung yang dah bergosok, tah sape tah pinjam, so aku kena pergi gosok tudung jugak. Yang mana tudung tu kat luar sedang terjemur indah. Bile aku nak keluar, tengok tempat letak kunci, KOSONG. Tengok atas tangga, KOSONG. Selongkar beg-beg tangan, KOSONG!! ^%&^$^&&^$^%#&.

Omaigod! Omaigod!

Jantung aku dah berhenti 2 saat. Tanpa pikir panjang, terus mesej Pika, dan ni keluar "Message not sent. Please try later!" Waduuhh, lupe pulak kredit habes. Try Sos Topup, tak dapat dapat, try mintak share ngan mak, mak pulak tak cukup kredit.

Mati kutu. Mati kutu.


Last sekali, amik tuala mandi. Sambil menunggu kepulangan housemate.




Memang mati aku, mati ah, mati aku. *nak cakap banyak-banyak kali


P/S: Kelas En Z pulak tu pukul 1 karang. Memang mintak bar, memang mintak bar.

2 comments:

  1. semalam sempat pegi kelas cik z..rupenye kunci acik kat dalam beg aku. hahaha!

    ReplyDelete