Tuesday, August 24, 2010

Vaksinasi rashes

Pada awal pagi tadi, sepulangnya Pika ke rumah, I mintak Pika tolong bawakkan I pegi klinik kesihatan dekat Beranang untuk memberi I ubat sebab penyakit merah-merah gatal ni semakin menjadi-jadi dan mula menular ke bahagian belakang badan.

T__T

Mujur Pika takde kelas pagi tadi, and I terpaksa la skip kelas CP sebab I dah tak tahan dengan gatal-gatal ni. Yela takut tinggal sticker 20 sen pulak kat tangan and kaki. Huihuihui.

Lepas tu, doktor hensem yang check I, doktor hensem tu mintak nombor telefon I, siap ajak I dating dekat Tasik Kesuma. Yay!yay! Korang kena tipu. +__+

Lepas kena check dengan doktor and I mintak MC, doktor suruh I pegi enjek vaksinasi rashes *ceycey, ingat ni H1N1 ke ape nak ber-vaksi-vaksi* T__T

SAAAKKIIITTT!!


Doktor cucuk 2-2 tangan! Doktor jahat, I pun hempuk kepala doktor dengan helmet. Yay!yay! Korang kena tipu lagi. Tak lawak pun. Buuuu...


tengok tengok tengok. jahat kaaann doktor! grrrrr...

T___T



Tapi tadi I pegi kelas jugak taww! Rajin an? an? an? an?



Yang kena cucuk dua kali,
Amie.

No comments:

Post a Comment