Sunday, September 12, 2010

Cinta tu harus ke buta?

Dear bloggie,

Hai bloggie, kite bertemu lagi. Bloggie sehat? Harap sehat sejahtera la hendaknye ye..

Bloggie, betul ke cinta tu buta? Dulu kan bloggie, I selalu geram dengan kawan-kawan I yang bodoh dan diperbodoh-bodohkan bile bercinta. Geram tau bloggie, nak nak bile boyfriend diorang tu jahat,kuat kongkong,mengada-ngada gedik,bile gaduh nak maki maki, sampai wat kawan-kawan I sume menangis. I pulak yang geram tau bloggie.

Lepas tu, kawan-kawan I ni pulak, dah tau macam tu, putus je la kan, macam la takde laki lain nak kat diorang, banyak je laki lain yang baik untuk diorang tapi diorang je taknak. Tahape hape tah kan bloggie? Kesian kawan-kawan I. Selalu I harap boyfriend I tak macam boyfriend diorang.

Yang I geram tu kan bloggie,bile kawan-kawan I nak keluar dengan kawan-kawan diorang,boyfriend diorang tak bagi,konon-konon jealous la,takut keluar dengan laki lain,pastu nak jage hati punye pasal terus tak jadi keluar,pastu nangis-nangis la,maki-maki la,pfftt,jealous tak bertempat,menyampah la bloggie,padahal hah hamek,ade je boyfriend diorang yang curang,keluar dengan pompuan lain.hah hamek kau. Tapi bloggie, masih taknak putus. Masih sayang, masih bagi peluang, masih sayang, eh eh dah cakap. +_+

Hmm. Serious menyampah bloggie, I selalu berdoa I tak dapat boyfriend macam tu, tak kongkong, jealous bertempat, lega selama I bercouple takde yang macam tu.

Tapi sekarang kan bloggie, I dah faham kenape diorang masih sayang walau buruk mane pun perangai boyfriend diorang. Sebab kan bloggie, cinte tu memang membutakan mata dan hati. Nak nak hati perempuan. Tak gitu bloggie? Tu yang banyak buang anak tu. HAHAHA! Ape la bloggie nie, ke situ pulak. +_+

Dah la bloggie, jum kite pergi beraye tengah-tengah malam ni.

Bye!

No comments:

Post a Comment