Wednesday, September 8, 2010

I'm So Sorry

Dear bloggie,

Semalam I marah sangat-sangat. Marah yang sangat-sangat marah sampai I rase nak botakkan kepala I, oke tipu. Tapi bloggie faham tak perasaan tu. Sedih la bloggie. Kenape la sampai jadi macam ni. Bloggie, kalau dea bukan untuk I, kenape I masih terhegeh-hegeh lagi? Kenape bloggie? Kakak I cakap kan bloggie, dea sebenarnye 'not so into you', bloggie faham tak maksud kakak I tu? Kakak I cakap boyfriend dea yang cakap macam tu, lepas tu dea nak cakap kat I pulak, I sedih la. Kalau dea not into me kan bloggie, kenape dea layan macam tu? Sedih lagi la bloggie. Semalam kan bloggie, dea jahat, dea buat I sedih, pukul dea bloggie. T_T

Bile I sedih kan bloggie, I dengar lagu-lagu keras-keras-kuku, I pasang kuat-kuat sampai gegendang telinga I pecah tau bloggie, oke I tipu bloggie, tapi bloggie, kalau I tak pasang kuat-kuat nanti I layan perasaan I nanti I nangis, nanti mak I tanye, kakak I tanye, ayah I tanye, kucing I tanye, makcik jiran sebelah pun tanye, oke tipu bloggie lagi. I mane boleh dengar lagu-lagu sedih bile I tengah sedih bloggie, bloggie tolong la faham.

Bloggie, kenape dea taknak faham yang I sayang dea ha bloggie? Kenape ha bloggie? Bloggie, jawab la kenape! Eh lupe pulak bloggie tak boleh cakap, kesian bloggie.

Semalam I teremosi dekat dea tau bloggie, lepas tu dea makan hati dengan I, tapi sape suruh dea carik pasal dulu kan bloggie, dea yang salah, tapi I pun salah jugak, tapi I dah mintak maaf, dea cakap jangan fikir bukan-bukan. Hmm bloggie, I sedih lagi. Nak nyanyi lagu ni sekarang, bye bloggie!

BEST OF ME
Its so hard to say that I'm sorry, I'll make everything alright
All these things that I've done now what have I become
And where'd I go wrong
I don't mean to hurt, just to put you first
I won't tell you lies (Im sorry)
I will stand accused with my hand on my heart
Im just trying to say

Im sorry it's all that I can say
You mean so much and I'd fix all that I've done
If I could start again
I'd throw it all away to the shadows of regrets
And you would have the best of me

I know that I can't take back all of the mistakes
But I will try
Although it's not easy, I know you believe me, 'cause I would not lie
Don't believe thier lies, told through jealous eyes, they don't understand (Im sorry)
I won't break your heart, I won't bring you down
But I will have to say

Im sorry, it's all that I can say
You mean so much and I'd fix all that I've done
If i could start again
I'd throw it all away to the shadows of regrets
And you would have the best of me

Im sorry its all that I can say
You mean so much and I'd fix all that I've done
If I could start again
I'd throw it all away to the shadows of regrets
And you would have the best of me

2 comments:

  1. dear bloggie..awk ckp dgn cik amie..lau die tol2 nk cik amie..die msti sungguh2 tros nk cik amie bkn juz bg harapan yg xtau sampai ble die leh bg..oke?

    ReplyDelete
  2. cik amie cakap ngan cik amie cmane nih? +_+

    ReplyDelete