Wednesday, October 13, 2010

Perihal 'Lancauuaan punye betina'

Persepsi perempuan terhadap sesama perempuan selalu ade je yang berbaur kutukan dan makian dan cacian dan cacing kerawit eh eh +_+

Kenape tak boleh sama-sama hidup aman damai dan bahagia seperti ending Cinderella? Kenape Cinderella? Sebab banyak perempuan dalam tu. Ah lantak la aku nak bagi contoh. T_T

Okay, memang la tak semua orang sempurna, aku pun macam tu jugak *sebenarnya entry ni untuk diri sendiri* +_+ So why don't we as sesama perempuan ni, try to look on the positive side, cube bersikap matang dan ayu. Jangan la sebab seorang perempuan tidak bersalah, kite judge dia itu-ini-itu-ini. Mungkin die ade persepsi die sendiri. Right?

So lepas ni, kite makan biskut munchy's oat krunch nyam nyam perisa coklat. Tak habes habes.

Bye!

No comments:

Post a Comment