Monday, October 18, 2010

Supeeeerrr power!



Bongok punye Amie, ade ke super power tajuk entri?

Fine fine fine fine.

Hari ni saya baru pulang dari kem motivasi percuma, di Nur Lembah Pangsun.





Tibe-tibe last ade gambar burung. Hahahah! Saje je gamba burung tu, sebab bile search google image Nur Lembah Pangsun, ade gamba burung ni seketul, sebab berasa comel and teringat kucing hitam yang comel dan suke meminta-minta makanan mase kat kem tu, terus letak gamba burung ni. Oke dah diam.

Sebab pulang-pulang je ke rumah terus rase tak sihat and tak sedap badan, dengan selsema and sakit kepala nye lagi, esok je la saye cerita pengalaman pegi kem motivasi percuma berserta gamba sekali, oke?

Bye kawan-kawan.

p/s: gamba gamba di atas diletakkan supaye anda-anda semua cemburu ye. cemburu dak? fine. bye.


Yang pergi kem motivasi percuma,
Amie.

No comments:

Post a Comment