Friday, November 12, 2010

Amboi amboi engkau ini.

Cuba beritahu saya macam mane saya nak pulang untuk berhari raya haji kalau 18 dan 19 November saya harus menghantar assignment.

Adekah saya harus siapkan awal macam tak perlu tidur 5 hari and terus menerus buat assignment and kalau mengantuk kena minum nescafe banyak banyak lepastu pergi toilet kencing bau nescafe sampai kucing bau pun tak lalu nak berak dalam toilet. Amboi.

Sekarang dah tak perlu pergi saloon nak perm kan rambut ke ape ke tak perlu lagi, sambil buat assignment sambil lepas rambut sambil fikir ayat best-best sambil tu rambut tumbuh semulajadi kerinting-kerinting bak kata lecturer Mus kerinting manja giteeww.

Lepas tu sekarang ni ape kau cube buat Amie?


Cube korang bagitau aku macam mane assignment aku nak siap dan berjaya hanta sebelum cuti raya.

No comments:

Post a Comment