Wednesday, November 24, 2010

Hai sem break

Kite bertemu lagi. Sem break ap khabar? Sihat? Masih mahu bagi saya bercuti tapi tak cuti sangat sebab 6hb December kena balik kolej balik nak redo assignment ke? Oh ye, mestilah begitu ye dak? Jadi nak cakap macam ni, kawan-kawan HND semua selamat bercuti tapi tak cuti sangat sebab 6hb December kite bertemu lagi untuk redo session. Sekian terima kasih, bye!

Semalam dah merdeka dah sebab interview dah habis. Terima kasih company Xenzin sebab bagi saya kerja. Haha padahal interview tipu tipu je lah. Ape-ape pun I got the job bebeyh. Jadi nak berharap grade English saya Distinction sekarang. Oke bye nak pergi berangan pointer sem ni 4 flat.

Apa lah hang merapu Amie.

Fine, semalam dah merdeka sebab semua assignment dah setel, interview dah setel tapi rasenye belum boleh balik lagi sebab assignment database nak kena ambik balik untuk repair. Oke jadi kena cakap pra-merdeka. T_T

Lagipun tak boleh balik lagi jugak sebab nak kemas rumah. Tahun depan kami akan berpindah ke rumah baru. Oke yang ni taknak cakap yay! sebab rumah sewa yang sekarang ni bessstttt sangaaatttt T_T Pastu pastu banyak memory yang best best paling ah best kat sini T_T Nak buat macam mane,kena jugak pindah sebab semester depan rumah ni tinggal 3 orang je memandangkan Pika dan habis belaja. Oke entry akan datang nak cite pasal Pika dah habis belajar and nak pergi practical dekat Damansara bekerja sebagai pemotong rumput dan pencabut kemuncup dekat Club Golf dan kemungkinan dapat anak dato' mungkin ada tapi tak sure la sebab dea potong rumput je. Oke bye!

Berbalik cite pindah rumah, kami tak pindah jauh mana pun, pindah kat flat belakang kolej tu je, tak tau macam mane rase sebab seumur hidup tak pernah duduk rumah flat, mungkin best mungkin tak best sebab flat belakang lebih kurang macam duduk asrama je mase semester 1 dulu, tapi mase duduk asrama best ape, ha nak berharap duduk rumah flat nanti best jugak sekarang.

Anyway, dah ramai dah kawan-kawan saya dah start cuti semester, jeles tu memang tak la kan sebab balik rumah awal kena jadi surirumah. *oke tipu, sebenarnye jeles.

Okelah, nak mandi sekarang. Bye!

No comments:

Post a Comment