Thursday, December 2, 2010

Imma cry baaayybbiieee

Oke memang tak nafi aku ni baby yang suke nangis. Hahaha! Oke fine, suke nangis tu ye, baby tu tak boleh blah, boleh blah sekarang, kata diri ini kepada diri ini.

Tapi sejak-sejak dah makin dewasa ni ha kerap menangis. Mungkin kesedihan dulu-dulu yang asyik sangat terpendam terluah di kala makin berusia nie kan. Nak buat cmane. Bukan salah diri ini, salah air mata ini dulu-dulu mase mude payah nak kuar.

Mane tak nye, kucing jiran sebelah mati teriak, tengok Bersamamu teriak, tengok iklan teriak, rindu mak teriak, dulu Nanie benti kolej teriak, tempoh hari, mase Pika balik dah pun teriak sampai tersedu sedan,main kucing teriak, kawan menang motor teriak..oke oke oke part main kucing dengan kawan menang motor duk teriak jugak tu tipu dah tipu dah. +_+

Kesimpulannye, memang aku ni cry baby. Pernah tak tengok movie Cry Baby yang Johnny Depp mase mude mude kacak bergaya gewaaamm kiteeww auuummm! berlakon tu. Haa camtu lah.

Bak kate kakak Azira, 'Amie tengok ape-ape pon nangeh'.

Fine.

Memang la nangis, sebab sedih T_T nangis la.

Anyway, sekarang ni selalu TER-TENGOK (harus di caps lock kan ter-tengok tu ye) Asian Takeaway *Nusantara yang dekat MTV setiap weekdays kot jam 3.30 sampai 4 petang tu kan. Tengok tak kawan-kawan? Hahaha kadang-kadang layan lagu-lagu Indon ni feel jugak sebab lagu-lagu Indon ni macam ber-chemistry je kan dengan jiwa diri ini. Auuww T_T

Cube dengar ni,



Best tak? Best kan? Pastu semalam dengar lagu Aliff Aziz dengan Joanna tu, ape tah tajuk dea, macam comel je lagu tu.

Hmm nak pergi download sekarang. Bye!

No comments:

Post a Comment