Friday, December 10, 2010

Kopi kapal api satu!

Oleh kerana miskin dan tidak mampu nak menyambung bayar line internet P1W1 Max saya sampai orang P1 duk call call banyak banyak kali dan terpaksa buat buat busy lah,line rosak lah,tak dengar dea cakap lah, ape lah kan, maka terpaksa lah saya menipiskan muka yang tebal ke Starbucks untuk mencuri line free wi-fi mereka. Auucch! Dan terpaksa lah Kiki membeli sebuah air sahaja sebagai syarat menggunakan wi-fi mereka. Baiklah.

Sebenarnye, sudah lame tak update blog. Alah, jadi ape? Kalau x update blog mati la eh. Baiklah Amie, kalau period pun jangan terbawa-bawa emosi itu di dalam blog.

Baiklah.

Esok saya akan pulang ke Johor Bahru dan menjalani cuti yang tak indah. Bengang betul saya, assignment saya yang Computer Platform tu Phase 1 and Phase 2 due-due tak dapat lagi. Jadi time appeal saya harus datang semula. Macam mane saya nak cuti dengan aman. Sedih betul, sampai hati puan tu taknak mark esaimen saya. T_T

Bodoh Amie, entry paling bodoh pernah saya buat selain letak muke hodoh jadikan slide show.

Bye!

No comments:

Post a Comment