Sunday, June 27, 2010

Jangan Perasan. Please.

Babe, I kawan dengan you, sebab I memang dah lame kawan dengan you. So, bile things between us macam different I hope you jangan ingat yang I nak kat you ke ape. It's just that I memang berperangai begini. I memang baik dengan orang. I harap you jangan salah faham pulak oke.

I hanya anggap you kawan and tak lebih dari tu pun. So kalau you macam nak elakkan diri dari I sebab you fikir I suka kat you, memang xlah babe. I memang begini, and I memang suka care pasal kawan kawan I. Hope sangat you faham and jangan ingat I nak flirt dengan you pulak. No no no and no way oke.

Kite dah kawan lama, so I harap relationship as a 'kawan lame' tu kekal oke. I senang kawan dengan you and I harap jugak you senang kawan dengan I. Oke?

Tengs babe if you not take things seriously and be normal as usual. Oke?



Tak tau la kenape. Lately I rase macam lonely, and sensitif sikit, and selalu rase nak menangis je. Ya, even kalau bangun pagi and tengok mak and ayah xde pun I dah rase nak nangis. Tengok gamba-gamba kawan yang sedang bahagia pun I rase nak nangis.

Oke bayangkan pulak tadi I tengok 3 movie direct. First movie 'Edward the Scissorshand' then cite 'Obsessed', last cite 'Slumdog Millionnaire'. Cite Edward Scissorshand tu, I dah tengok banyak banyak kali kot, bile part lagu dia yang sedih tu, mata I dah bergenang, dah rase nak nangis. Pastu cite Obsessed tu pulak, bukan cite sedih kot Amie oi. Tapi bile part Beyonce tu protect husband dia, sebab dia memang sayang gila kat husband dia tu, I dah pergghh nangis babe. Seb baek tengok sorang2. Malu I dibuatnye kalau tengok ramai ramai. Then last cite Slumdog Millionnaire, part lagu rancak kot, mase kat Taj Mahal tu I boleh nangis. Aduh. Padahal part tu part diorang tengah bahagia dapat duit banyak.

Hmm tah la. I pun tak paham betul. Haha.

Tadi pulak, tengok gamba bahagia akak di perantauan. Tu pun nak nangis jugak. Maybe nak nangis sebab tengok beg yang dea bawak tu lawa sangat kot.

Haha!

Oke, bye!