Friday, July 30, 2010

Random Ep2

Hai rakan-rakan.

Anyway, nak congrats kat budak-budak yang join Kasukma (Karnival Sukan Mara) last year and menaikkan nama Kolej lantas dapat free trip ke Bali oke tipu, ke Singapore pade hari ini. yay!! tengok muke masing-masing tadi excited je nak pegi. yela sape tak excited, pegi Singapore koott. free pulak tu, aku pun excited wey wey wey wey, tula sape suh tak join Kasukma. kahkahkah.uat Kalau aku jadi diorang, aku amek peluang keemasan tu pegi konsert Katy Perry terus. T__T

Seronok je tengok budak-budak tu seronok, macam seronok bile buat system, and system tu run dengan jayanya macam ni,




*click image for larger view

Actually, ni mase kelas OS bersama Encik MickeyMouse tempoh hari. Soalan beliau agak mencabar diri ini, sebelum ni dea bagi soklan, 5 minit je boleh siapkan, oke tipu. Tapi kali ni, agak sejam gak la nak siapkan, oke tipu lagi. Last-last diri ini dan rakan-rakan kelas berjaya jugak siapkan.. +__+

p/s:bulan ni lambat pulak elaun keluar kan? kan? kan? kawan-kawan kolej.

oke bye!