Tuesday, August 10, 2010

Nak KFC,nak MCD,nak Nandos,nak Secret Recipe,nak Burger King,nak Chicken Chop,nak Nasi Goreng Pedas Egg House,nak semua!

Al-maklumlah esok kan puase kawan-kawan. Mestila diri ini rase nak makan semua tapi berakhir dengan sebulan makan menu kat pasar malam je. Aiihh terus diri ini nak pegi kat sudut-sudut rumah yang gelap pastu pasang lilin mengenang nasib.

T__T

Konfem kena marah dengan mak kalau cakap macam ni kat mak. Maaf ibu, Amie cume manusia biase yang mempunyai naluri. Ceyceycey.

Semoga kedatangan Ramadhan dapat mengembalikan kenangan ke Times Square dan berlari berpegangan tangan bersama Amen di bawah hujan renyai-renyai bahasa eh eh eh salah pulak, semoga Ramadhan kali ni memberi erti yang cukup besar di samping dapat menenangkan ape-ape yang keruh dan memulihkan ape-ape yang rosak, tak gitu kawan-kawan? Semoga Ramadhan kali ini jugak memberi aku sepenuh tenaga seperti lepas makan biskut Tiger untuk menyiapkan assignment yang telah pun diberi oleh pensyarah-pensyarah yang tulus,ikhlas dan telus sebelum kami pulang untuk cuti raya.

T__T

Anyway, Facebook sangat meriah bile Ramadhan, Syawal yang bakal tiba, Merdeka yang bakal tiba juga menjelma. Perasan tak kawan-kawan? I sukeewww Facebook taaawww!

Oke bye!


P/s:Esok first Ramadhan yang tak dapat disambut T__T, so dah boleh pikir warna baju raya tak tuan-tuan dan puan-puan?