Sunday, August 15, 2010

Bile Amie mintak cacian

Hye kawan-kawan.

Semua benda dah bosan nak buat sebab semua orang pun mule menjadi hipokrit termasuk diri ini walaupun diri ini tak tau ape yang dihipokritkan sebab diri ini saje je nak tulis macam ni.

&&^&^&**!!$%$^&

Puas?

Saye rindu semua orang laaa kawan-kawan.. Macam mane ni? Takde sikit pun hati ini berbelah bagi. Nak list kan orang-orang yang dirindui boleh? Tapi macam mengade je nak buat macam tu, kan? Tapi nak bagitau jugak. Rindu Mak & Ayah, rindu adik beradik, rindu kucing di rumah walaupun beliau tak rindu diri ini T__T, rindu Amen, rindu Nanie, rindu kawan-kawan Taiping, rindu kawan-kawan JB, rindu kawan-kawan KPM walau boleh jumpe, rindu ahh mengada lah ang amie.

T__T

Sepanjang Sabtu dan Ahad ni diri ini tinggal berdua je dengan Pika. Encik bosan xde pun datang mengganggu, so diri ini dan Pika boleh nyanyi lagu Usher-Yeah!. Kan kawan-kawan? ^___^

Oke takde isi tertentu, bye!

P/s: Nanie cepat datang mengambil ex-housemate mu ke Bukit Ampang untuk bermain bunga api. Kalau ade something yang tak dijangka jadi depan mata mesti muke korang buruk kan sebab terpinga-pinga tapi tak sedar keburukan tu. Kuikuikui. Lagi satu, kredit I habis laaa kawan-kawan. +__+