Monday, August 23, 2010

I am the one who always missed you.

Faham tak macam mane perasaan nye tu?

Bile tengok U mesra dengan orang lain, terus senyum sumbang macam ni,

ataupun senyum lepas botox hidung,

tau buruk. Tapi macam tu la perasaan nye bile U buat I sakit. I sakit sorang U bukan tau pun macam mane rasenye. Rase macam oke, I really need to talk to U, nak tau U oke ke, U sakit ke, dah tidur ke, demam ke, tapi when I call U, 'WAITING', haa sakit tak sakit.

I tau, I've been annoying lately, macam U layan nak tak nak tak, tapi I yang overreacting yang 'Yes,I nak nak nak nak U layan I', sedihhnyeeeee....

I dah berusaha untuk tidak jadi annoying, yang selalu nak dilayan lebih lebih sampai kadang U pulak yang naik menyampah, I tak tau la U menyampah ke tak, tapi kalau I jadi U maybe I menyampah.. tsskk..

Oke I nak buat satu tempat khas untuk I dengan U satu hari nanti which is when I pun tak tau la U,

I tau tempat tak berape lawa dengan tu ape motor ke basikal ke ape tah tu, tapi ape yang I imagine lawa T__T

Sweet kan? I boleh jadi sweet khas untuk U je.

Anyway, I selalu bagi U bau ketiak I, and U selalu cakap ketiak I wangi.

Thanks U.

Aku emo?

Aku emo? Emo macam mane? Macam budak-budak yang iron rambut depan pastu melekat kat dahi pakai celak tebal-tebal toreh toreh tangan. Macam tu? Macam tu?

Abes, same la kalau kena beratur panjang nak mampus tunggu mase semate-mate untuk beli sebiji donat sedap tapi di last-last, bile sampai, donat tu dah habes.



Tak ke emo kau?



Pastu ape? Nak kena tunggu 365 hari lagi untuk sebiji donat tu? Kalau memang taknak donat lain, mesti la kena tunggu untuk satu donat tu je.

Abes kalau tunggu punye tunggu, masih tak dapat donat yang dikehendaki, perlu nak berseronok? Perlu ke untuk tidak berasa emo?



Cube faham hiperbola dan metafora.



Tapi Amie, kau kena percaya kepada takdir jugak, kalau donat sedap tu bukan untuk kau, kau kena terima yang donat sedap hak orang lain.


Mungkin jugak kau kena percaya kepada keajaiban yang akan wujud donat sedap yang lebih sedap.





Aku je yang taknak donat sedap yang lain, sebab donat sedap pujaan hati tetap menjadi pujaan hati, mungkin sampai bile-bile, cume donat sedap tu je buat-buat tak nampak.




Aihhh.........

Sape mahu menangis?

Tak perlu lagi nak ego. Buang la ego tu, cepat menangis sekarang.


Sometimes it's necessary to cry on something that isn't necessary.

Get what I mean?



Aih biaselah, sejak takde kekasih ni hati memang cepat tersentuh tengok video-video macam ni.



T__T

Mati ah mati ah

Hari ni aku nak pergi kelas pukul 11. Kelas PC,esok ade practical which is sangat penting untuk aku pergi menimba ilmu. *oke, sekarang dah mule rase resah, hati berdebar-debar, darah mengalir laju. perrggh.

So, aku bangun liat-liat sikit sebab mengantuk gile la kan. Tengok tudung yang dah bergosok, tah sape tah pinjam, so aku kena pergi gosok tudung jugak. Yang mana tudung tu kat luar sedang terjemur indah. Bile aku nak keluar, tengok tempat letak kunci, KOSONG. Tengok atas tangga, KOSONG. Selongkar beg-beg tangan, KOSONG!! ^%&^$^&&^$^%#&.

Omaigod! Omaigod!

Jantung aku dah berhenti 2 saat. Tanpa pikir panjang, terus mesej Pika, dan ni keluar "Message not sent. Please try later!" Waduuhh, lupe pulak kredit habes. Try Sos Topup, tak dapat dapat, try mintak share ngan mak, mak pulak tak cukup kredit.

Mati kutu. Mati kutu.


Last sekali, amik tuala mandi. Sambil menunggu kepulangan housemate.




Memang mati aku, mati ah, mati aku. *nak cakap banyak-banyak kali


P/S: Kelas En Z pulak tu pukul 1 karang. Memang mintak bar, memang mintak bar.

Nak jugak tamak

Oke tengok ni,


A tu konon-konon Pharell. Dan B boleh jadi Adam Lambert, eh tak boleh, Adam Lambert gay, oke B konon-konon nye Justin Timberlake.

I nak dua-dua, A pun I nak, B pun I nak.

Boleh tak kawan-kawan?



Tengok tengok tengok, dah tamak dah, dah tamak dah.

+__+







P/S: A gift for pembaca blog I yang takde account google, haritu ade yang mengadu nak komen tak boleh sebab takde account, so sekarang dah boleh! Thanks korang sudi bace. Malluuwww.... T__T