Thursday, September 2, 2010

Oh Dear

Semenjak dah lame tak online, terus blog pon senyap dengan entry-entry baru. Rase dah takde semangat lagi, nak online, nak tegur orang sane sini, nak bermesra, nak makan oke tipu.


Well, I feel terrible for my bebi Nanie, it's not that I don't want to be by her side by now, but distance keep us apart. Awal-awal pagi dah dapat message from Nanie Bebi, ha aku memang save name dea dalam fon macam ni. Dea cakap dea sedang bersedih atas sebab-sebab tertentu. Then aku pun turut bersedih and cube untuk selamatkan keadaan. Bukan nak jadi hero, bukan mintak pujian, but I just can't stand it.


Nanie, kalau aku boleh bertukar jadi duit yang banyak, aku duduk selepuk depan kau, bagi kau hepi and boleh pergi Bali menenangkan perasaan. Atau aku pegi belikan kau Famos Amos tu, banyak-banyak bagi kau makan. Kalau aku ni boyfriend, mesti aku ni sweet kan?



Malangnye, aku bukan anak Tan Sri Dato' Dr Hamidi Ahmad. Cume Encik Hamidi Ahmad, yang kau panggil 'pakcik' tu. Maaf Nanie. T__T



Well, I hope she'll be fine, sooner ke later ke, tak kisah, asalkan Nanie gembira seperti sediakala.


Dan aku, oh ye, Selasa haritu, aku pergi Mines dengan Pika and pakwe Pika, beli baju raya. Dah beli dah baju kurung hitam tu. T__T Sebab takde boyfriend, terus menyumpah-nyumpah pasangan-pasangan couple yang mesra depan mata. Hahahahaiii. T__T Nak pergi makan megi sekarang.. eh puasa..


Memandangkan esok aku dah nak balik JB untuk bercuti raya, maka aku perlu menyiapsediakan beberapa perkara seperti:-

a) kemas pakaian yang perlu di bawa pulang.
b) kemas bilik dahulu sebelum pulang.
c) cuci tandas dahulu sebelum pulang.
d) basuh baju-baju kotor dahulu sebelum pulang.
e) semua di atas.

haaa pilih-pilih, tapi sebab takde pilihan rasenye, saya kunci jawapan E!

tengok bilik, terus pakai spek tutup muka, buat-buat tak tau sape sepahkan bilik. +__+


P/S: Walaupun cuti raye 2 minggu, tapi assignment yang harus disiapkan juga jumlahnya 2.