Saturday, September 25, 2010

Kecewa betul saya...

Peribahasa melayu kite pon ade cakap, sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua. Memang seronok bile tipu orang, nak nak bile orang tu percaya betul-betul kat kau sampai tak expect pun yang kau tipu. Tapi tu la, kau tak pernah takut nak menipu orang, tapi Tuhan tu adil dan saksama, terpulang pade Dia samada nak tunjuk kebenaran tu pada hari kau tipu tu atau pada masa-masa akan datang.

Aku harap kau bukak hati kau bukan bukak silat ke ape untuk faham kenape aku sayang kau as aku punye best-friend yang kadang-kadang aku dah anggap kite ni macam sisters. Dan kenape aku marah orang-orang yang buat kau sedih dan sakit. Tapi kalau dengan aku pun kau taknak jujur, and kau nak tipu aku, tolong lah amik tau yang aku lah orang yang paling kecewa and sedih sekali. 

Aku taknak marah kau sebab kalau aku marah kau lagi tak kan faham.