Monday, September 27, 2010

Sikit sikit nak luah perasaan.

Mungkin aku tak sempurna. Mungkin aku cakap macam keling. Mungkin kau lebih suka dia sebab dia akan lebih memahami kau. Mungkin aku tak layak untuk kau sebab kau hebat kau cool kau bagus sangat.

Tapi believe me, I kisah dan tak kisah.

Aku taknak cakap "Ape-apelah asalkan kau happy". Aku taknak.

Memang aku sakit hati, memang aku teramat marah, memang aku tak suka kau buat macam ni, tapi lantak la tu perasaan aku. Memang aku mintak kau jaga, tapi kalau kau taknak jaga boleh lah pegi jahanam.

Ah sudahlah. Buang masa aku je.