Wednesday, October 6, 2010

My cartoon heroes

Tipu lah kalau mase kecik-kecik dulu korang tak pernah layan cartoon. Kan? Kan? Kan?

Haaaa mase kecik-kecik dulu, aku suke sangat tengok cartoon dengan adik beradik. Bukan anak jiran eh, sebab mase kecik hubungan akrab adik beradik macam ni... *tunjuk jari kelingking bersatu dengan jari kelingking* tak faham sudah, boleh pegi minum milo anda jadi sihat dan kuat sekarang.

Ni antara hero-hero kartun yang aku suka tengok mase kecik-kecik sampai selalu rase memang diorang betul-betul wujud and boleh selamatkan aku mase aku jatuh longkang sampai dahi aku terkoyak sampai sekarang tinggal kesan macam Harry Potter.


                                      
Tomatoman!! Sape tak ingat si hero tomato ni. Pasal kartun ni la mase kecik-kecik dulu aku makan tomato macam makan epal. Tapi bile besar, pandang tomato pon x mau. >.<


Ninja Turtle!! Beberape ekor kura-kura yang sungguh hero sampai boleh selamatkan dunia. Haaa lombab-lombab pon boleh jadi hero. Mase kecik-kecik mak belikan kami kura-kura, tapi abang bagi hilang sekor, sekor lagi mati. T_T

Sape tak tengok Power Rangers memang bukan kanak-kanak sejati. Haha! Orang gaji kitorang pon join tengok sekali mase kecik-kecik dulu. Kitorang 4 beradik selalu main chop-chop kaler. Haha!


 Ni aku tak pasti la hero ke tak. Mungkin hero kampung. Haha! Kampung boy!! ^__^  Mak pon suke tengok..


 
Yang ni, aku rase aku sorang je yang selalu tengok. Selalu tunggu petang-petang kat TV2 ke TV1 tah tak ingat pulak. +__+

Ultraman!! Mase kecik kecik selalu main otomen-otomen. And selalu abang jadi otomen and kitorang adik beradik pompuan jadi raksasa. Tak aci betol. T_T


Ni antara yang kami adik beradik selalu tengok same-same, belom yang aku tengok sorang-sorang lagi. Haha! Mari la kongsi hero kartun korang.

^__^

Bye!