Wednesday, October 13, 2010

I think I'm in looooveeeee baaabbyyyy....



Cube beritahu saya macam mane saya tak jatuh cinta melihatkan Zain Saidin yang satu ini. Kalau diberi Tom Cruise depan mata pon, masih akan memilih Zain Saidin nan satu ini. *menjerit-jerit macam gadis gadis obersee pergi konsert Westlife.

+_+

Perihal 'Lancauuaan punye betina'

Persepsi perempuan terhadap sesama perempuan selalu ade je yang berbaur kutukan dan makian dan cacian dan cacing kerawit eh eh +_+

Kenape tak boleh sama-sama hidup aman damai dan bahagia seperti ending Cinderella? Kenape Cinderella? Sebab banyak perempuan dalam tu. Ah lantak la aku nak bagi contoh. T_T

Okay, memang la tak semua orang sempurna, aku pun macam tu jugak *sebenarnya entry ni untuk diri sendiri* +_+ So why don't we as sesama perempuan ni, try to look on the positive side, cube bersikap matang dan ayu. Jangan la sebab seorang perempuan tidak bersalah, kite judge dia itu-ini-itu-ini. Mungkin die ade persepsi die sendiri. Right?

So lepas ni, kite makan biskut munchy's oat krunch nyam nyam perisa coklat. Tak habes habes.

Bye!