Thursday, November 25, 2010

Fine, I'll let you go

Semoga awak bahagia. Thanks buat orang happy selama ni kawan dengan awak, orang tau kite takde chemistry lagi.

Aicewah. Oke untuk lupekan kesedihan. Mari bercerita perihal kawan-kawan kolej yang sudah tamat tempoh belajar.

Kawan kawan yang mengambil jurusan Business Studies, Account dan Agro-Business semua dah habis belajar dah. Sebab diorang semua belajar 3 tahun, so lagi 6 bulan terakhir ni diorang kena pegi buat practical la kat mane2 yang diorang suke. Kami yang HND ni je yang terlebih lebih belaja sampai 3 tahun setengah, sayang sangat kat kolej macam ni lah jadinye. Haha. Tu la kalau dulu amek Business Studies dah habes belajar dah sekarang. Dah boleh kawin dengan anak raja dah. T_T

Anyway, sedih tu memang la sedih takkan tak sedih kan kawan-kawan satu batch dulu, main batu seremban, main pasir, main guli same-same dulu mase semester 1 sampai 5 dah takde kan. Semester depan dah tak jumpe dah muke-muke familiar, tambah pulak budak-budak intake baru masuk. Memang sedih rasa kehilangan rasa rindu rasa nak benti kolej sebab takde kawan semua la kan.

Sudah Amie, tak payah duk buat terok sangat.

Anyway lagi, semoga korang SEMUA berjaya di luar sane okay. Yang sambung degree kat oversea ke kat Malaysia ke, yang kawin teros ke, yang kerja ke, harap korang berjaya dunia dan akhirat. Kalau kahwin jangan lupe jemput I yeee....I nak jadi flower gurl U alllzzzz~ Aww!

Aih tibe-tibe berasa sedih dan kesal.

Oke bye!