Monday, January 31, 2011

31012011

Lagi 3 hari nak pulang ke JB untuk beraya cina. Tak sabar nak jumpe Hero. Rindu nak mampus. Kat Emak dan Ayah pun rindu jugak laa.

Sudah 4 minggu di Kolej rase macam 4 hari, ewah, nak cakap belajar best la  tuuww. Takdelah best sangat sebab semester ni Encik Mickey Mouse tak mengajar diri ini T_T Cume mampu nampak beliau dari jauh sahaje. Jadi nak berharap kelas Java semester depan di ajar oleh Encik Mickey Mouse kembali.

Well esok pagi pagi ade presentation Network, harap semuanye berjalan lancar. Duk buat terok macam baru first time buat presentation. Like dhaa.

T_T

Kite nak gosip sikit dengan kalian semua, boleh?

Baiklah.

Saye kenal seorang kawan nie, dea merupakan kawan kepada kawan saya yang mana kawan saya tu adik kepada adik kawan saya.

Oke, tak baik cakap pasal orang.

Bye!

Tapi saye nak cakap satu benda, kalau awak semua taknak orang bercakap pasal awak, bukan bukan, kalau awak semua rase macam orang bercakap pasal awak, baik awak selidik ape yang orang tu cakap kan.

Kalau benda tu memang patut dipercakapkan, baiklah awak muhasabah diri, daripada awak pergi post status yang mintak simpati orang tu. Padahal memang salah awak.

*(^&$%%#@$%*()_(*^$%&*()(_*)

Oke, kali ni betul betul bye.

No comments:

Post a Comment