Tuesday, January 18, 2011

Insomnia #1

Jam menunjukkan pukul 2.44 pagi, hari ini hari Selasa 18 haribulan 1 tahun 2011. Kejap lagi pukul 10 pagi ade kelas Network. Baiklah bukan nak cerita jadual pade hari ini. Cume nak ber-entry baru sebab diri ini tak mengantuk lagi selepas pulang dari Marias sebentar tadi.

Saye nak cakap kat kalian satu benda, tapi nak cerita pengalaman pergi Sungai Gabai 3 hari yang lepas.

Ape gelak?

Baiklah, 3 hari yang lepas, diri ini, kakak Azira selaku housemate dan boyfriend nye Mus, pergi ke Sungai Gabai. Kerana diri ini dan kakak saje tinggal berdua di rumah, maka kakak pun mengajak diri ini join dea dan boyfriend nye untuk bermandi manda di Sg Gabai.

Dah la pergi pukul 4.30 petang, sampai dah pukul berape, hujan lebat lagi. Peerrggh. Pulak tu, naik tingkat atas sekali pulak tu, kalau awak tak tau kondisi pancaroba di Sg Gabai macam mane, sile pergi sekarang atau awak carik lah kat Google. Memang peerrgghh separuh mampus diri ini naik tangga tingkat atas sekali. &^%$#@#$$%^&. Saye demand escalator di bina di situuuww!

Baiklah. Cukuplah.

Sambung di entry seterusnye.

No comments:

Post a Comment