Saturday, January 8, 2011

Kepada segar-bugar KPM Beranang

Awak semua jangan ingat kolej ini ade swimming pool ye. Sile bace Beranang, bukan berenang. Karang awak pergi tanye OC bile sukan renang nak dipertandingkan pulak. Bodoh Amie.

Baiklah.

Kakak senior awak ni, cewaahh senior siuutt, nak cakap Selamat Datang dan Selamat keluar-malam-curik-curik-suruh-kawan-datang-ambik-mengaku-abang. pfftt! ^&&*%&^$%%^*& Kau akan dibenci freshie Amie. Baiklah.

Tak mahu cakap banyak, dan bukan nak buat sale jual buku lame pun. Hehehe, cume nak cakap jejaka-jejaka akan di usha oleh kami kaum perempuan ni lah kan,yang girls pulak, tonggek-dade-mantap-kulit-putih-gebu-tinggi-lampai-muke-market-muke-cun-sial-kau-minah-macam-model-siut-comel-kau-orang-Arab-ke-Malaysia? pasti PASTI PASTI!! akan di usha oleh jejaka KPM yang sedang sepi mencari kasih laa offcooouurseee.

Lagi satu, kalau kau belagak macam junior aku tak lempang muke kau itu pasti.

Bye. Selamat menjadi budak Beranang.

No comments:

Post a Comment