Tuesday, January 4, 2011

Pada hari ke-4 tahun 2011

Saya terpaksa ke CC untuk menulis entry baru SEMATA-MATA. Menipu memang seronok, baiklah bukanlah nak tulis entry semata-mata,tapi memang niat nak online tu nak tulis entry memandangkan I enjoy myself writing about kehidupan dan perasaan, baiklah tapi ade la jugak niat nak check result dan usha facebook gue. Tapi malangnye, nak check result tak boleh la pulak. So tunggu slip keputusan peperiksaan SPM eh eh slip result je lah hari daftar nanti. +_+

Well bloggie, sudah lame kite tidak bermesra.

Dah pun masuk 2011, tapi takde satu entry kawan-kawan pun bercerita pasal azam tahun baru masing-masing selain blog Acik pasal boyfriend dea name Azam. Baiklah.

Mungkin semua orang dah malas nak berazam baru sebab azam tahun lepas dan lepas pun belom capai lagi ye dak. Well, aku pun takde azam tahun baru, kecuali mengharapkan diri ini menjadi lebih matang dan lebih baik dan lebih kaya. Sekian terima kasih.

Lupekan pasal azam tu sume. Esok I'm going back to Beranang dengan niat untuk menghabiskan lagi 2 semester saje lagi, InsyaAllah. Semester 6 kemari kamuk!

Sepanjang 2 minggu duduk rumah lepas balik appeal tempoh hari, kehidupan seharian tidaklah memberangsangkan diri ini ye kawan-kawan, tidaklah pula diri ini pergi ke Bali untuk bercuti, tidak-tidak, melihat gambar kawan-kawan menyambut tahun baru, melancong ke luar negara, menghadiri majlis perkahwinan kawan-kawan dan sebagainye sangatlah indah mate memandang, memandangkan rutin seharian aku cume bangun tidur awal pukul 10.30, pegi gosok gigi cuci muke, turun bawah bergomol dengan kucing dulu sebelum carik makanan, carik cerite best kat TV kalau ade, kalau takde on laptop bukak kotak CD carik balik cerite-cerite lame yang dah tengok tapi nak tengok balik sebab dah lupe jalan cerite,ataupun main Solitaire sampai mate kelabu,malam tidur awal. Thats all. Yeaahh THATS ALL. Jyeeahh!

Ape-apepun, takdelah sampai tak sabar nak balik Beranang. T_T

Oke bye!

No comments:

Post a Comment