Friday, January 28, 2011

Satu kali lagi.

Hai kawan-kawan. A-L-O-N-G...Along!

Oke bodoh,diam.

Rindu pulak kat Siti Sifir, kalian macam mane?

Baiklah.

Kalau kalian nak sesuatu benda, lepas tu kalian tak dapat benda tu, tapi kawan kalian dapat dulu lepas tu belagak kat kalian sebab kawan kalian tu nak jeleskan kalian yang dea dah dapat dulu benda tu sebelum kalian sempat dapat, apekah perasaan kalian?

Mesti macam 'celake-kau-dapat-dulu-padahal-aku-yang-nak-dulu' kan?

Mesti macam kalau-aku-jadi-hantu-kau-lah-orang-pertama-aku-nak-kacau-nak-nak-bile-kau-memandu-sorang-sorang-malam-malam.

Oke Amie,boleh berhenti cakap pasal Khurafat.

T_T

Atau kalian nak tekel sorang mamat ni, tapi in the end, kawan kau dah dapat dulu.

Kau jangan cemburu iri hati sakit hati makan hati dendam kesumat sampai mati pulak.

Cube kau muhasabah diri kau dulu.

Mungkin ade kekurangan dalam diri kau sampai kau tak dapat ape yang kau nak.

Mungkin kau tak cukup kaye nak beli ape yang kau nak, and kawan kau memang cukup kaye nak beli, duit dea banyak sampai taktau nak buat ape.

Mungkin kau tak cukup perfect lagi nak tekel orang yang tak minat kat kau, mungkin perangai kau hodoh sampai orang tak suke kau.

So terima la, cube buang perasaan dengki tu, cube jadi lebih baik, well awak pernah dengar kan 'Anything happens for a reason', jadi mungkin memang ade sebabnye di sebalik ape yang jadi.

Mungkin kau boleh dapat lebih baik, terima takdir kau.

Jangan sebab kau cemburu, habis semua kawan-kawan kau, kau nak tikam belakang.

Tak fair la macam tu, kan?

Fikir orang lain same.


P/S: Bile la boleh dapat Aaron Aziz. T_T

No comments:

Post a Comment