Sunday, February 20, 2011

She make me admire her.

Hai kawan kawan, saye nak share dengan awak semua tentang perasaan saye pade pagi ini.

Sedang saye berehat dari membuat esaimen saye, saye terjumpe Facebook salah seorang junior saye, yang saye tertarik dengan ke-low profilean dea tu. So, saye pon bukak lah page dea untuk tengok mutual friends, info dan photos dea. Tapi semua di privatekan. So takpelah. Jadi saye terperasan blog dea, so saye pon bukak untuk bace memandangkan saye suke bace blog orang.

Seramai-ramai junior junior saye kat kolej tu, saye tak kenal pun diorang, kecuali yang sekelas dengan saye and adik kawan saye. So ape yang membuatkan saye kenal budak ni, saye ingat mase hari pertama budak freshie dapat kelas, macam biase la diorang tak tau block mane ape semua, and then suddenly, budak perempuan ni tegur saye and tanye kelas sekian sekian kat mane. Bukan soalan dea yang menarik hati saye untuk kenal dea, tapi budi bicara and kesopanan dea tu buat saye hormat dea sepertimane dea hormat senior senior dea.

Memandangkan dea merupakan junior satu course dengan kawan saye Pika, so tamat satu semester dengar cerite dea dapat 4 flat.

T_T

Terharu tak? Terharu tak?

Baiklah, bukan nak meng-agung-agung-kan dea. Tapi entah tak tau nak cakap.

So berbalik kepade blog dea, she delivered her story very well, using proper English, with beautiful words, and seriously I am touched by her words. Tak salah la kalau budak ini 4 flat. Haha.

Ape yang saye tahu, dea tak pernah berlagak, tak pernah nak show off, tak pernah nak menonjolkan diri dea pun, tapi orang pulak yang sibuk nak amik tau pasal dea. Awak fikir fikir kan lah sendiri kenape.

Oke bye!

No comments:

Post a Comment