Wednesday, March 16, 2011

Hai awak semua,apa khabar?

Well hello gang. Haha choy. Since DAH LAMAAAA tak update ni, macam sibuk teruk PM pulak dah lame tak update blog. Bukan sibuk tapi kat rumah internet takdak, padan muka aku. Baiklah walaupun bukan sibuk PM (Perdana Menteri) tapi kite sibuk PM jugak Project Management punye esaimen okay kawan kawan.

Cakap macam keling Amie ni.

Baiklah, Rango tak tengok lagi sebab takde gang nak ajak tengok, semua orang busy sedih hati ini. Jadi sebab tu la hati tak tenteram.

Kawan kawan blogger SEMUA ade entry baru, tapi tak sempat bace sebab nak cepat balik rumah ni kesian Emak kite ajak dea teman kite pegi online kat mamak sebab nak carik bahan buat esaimen punye pasal, ni konon konon menaip ni mesti dea ingat kite menaip buat esaimen tapi sebenarnye kite update blog kite. Hehehehe malu +_+

Kite dah habes carik bahan dah. So kite nak balik la ni, dah la kat JB ni hujan je keje nye kite nak keluar main roller blade pon tak boleh. Cey cey cey roller blade konon, piiigidah.

Okelah.

Bye kawan kawan, nanti kite bace entry awak semua okay, jangan sedih. Muuuaahh. *Gedik, muntah sekarang.

Eh lagi satu, TERIMA KASIH ARIGATO GOZAIMAS SHER SHER NANDRI ULUQ THANK YOU kepada follower baru. Nanti kite share share entry okay bye!

No comments:

Post a Comment