Thursday, March 24, 2011

Ini suatu penghinaan!

Baiklah kalau begitu, since macam tu reaksi kau baiklah, pegi lah mampus for all I care. Ceyh garang. Haha. Bukan la garang, tapi since aku pun dah tak berminat lagi dah nak jage hati dea, nak dea tau yang aku still care kat dea, nak dea tau yang aku tak pernah membenci, hah sekarang aku nak dea tau pulak yang aku tidak hirau dan kisah lagi. Faham? Tak payah nak berstatus menghina sangat la as if aku pulak yang patut di celakekan. Choy choya betul.

Susah kalau orang ni selalu rase dea betul, dea baik, dea mulia. Two middle finger oke?

Pertemuan itu telah membuka mata hati aku, terima kasih hati kerana dengan care itu baru kau nak terbukak untuk aku sedar yang memang buang mase je selame ni. Serious shit, I'm really pissed off ni. Maka terzahir dan terluah lah kate kate bodoh macam ni. 

Enough about that. 

Bersamamu TV3 harus mendapat kepujian pade hari ini kerana berjaya menayangkan kisah menghayat hati kucing kucing terbiar yang tidak mempunyai penjaga. Kepada penganiya kucing di luar sane harap dapat membuka hati dan minda dan mata. Kucing pun ade perasaan dan makhluk Tuhan paling seksi eh silap comel. Semua binatang pun, bukan kucing je. Oke, ini tak termasuk serangga perosak seperti lipas oke. Choy.

Pade episod entry yang lepas pun kalau kalian semua perasan, ade aku cakap pasal riwayat kucing dekat Restoran Nur Laiyeen bawah flat aku tu. Bile Bersamamu ambil inisiatif nak tayang kan pasal kucing ni, memang aku orang excited nak tengok dan suruh orang lain tengok sekali. Termasuk Emak aku.

Tak ke comel tu kau rase nak pelok cium berak same same.

Baiklah nanti nak kerja dekat SCPA.


Bye!

No comments:

Post a Comment