Saturday, April 2, 2011

Berbaloi penat

Sebab ape berbaloi penat, sebab ade orang belanje kite kasut Cotton On.

Haaa. Tadi kite pegi Midvalley sorang sorang. Jumpe someone. Dating. Jangan jeles kawan kawan eh. Sebab dah lame tak keluar naik bas lepas tu naik bas lagi lepas tu tunggu KTM naik KTM lepas tu terhimpit himpit tersemput semput so kite sangat la penat.

Penat bukan sebarang penat ye kawan kawan, penat ni penat nak mampos. Dalam KTM macam pergi sauna, kalau kawan kawan semua nak pergi sauna murah, kawan kawan semua boleh naik KTM dari Seremban sampai KL Sentral hari Sabtu dan Ahad, hari biase pon boleh, tapi time orang balik kerja. Sekian terima kasih.

Sampai sampai stesen Midvalley, that someone dah tunggu kite. Hehehehe so sweet. Lepas tu dea tengok kite berpeluh peluh dea lap peluh kite pastu belanje aiskrim. Oke tak, tu tipu.

Sampai sampai terus terkam wayang, nak tengok cerita Rango! Tapi tak kesampaian, sobsob, cerita Rango pukul 6 petang la pulak, lewat sangat, marah, kite pon bom wayang Midvalley. Oke tak, kite tipu lagi.

Lepas tu kite pergi makan sebab kite lapar tak makan dari pagi. Someone tu pulak dah makan dulu, kuang hajo tak tunggu, part ni tak sweet. Piiggiidaah.

After that, cewah after that konon, oke lepas tu kami pun pergi shopping. Yahu! Semua store sale, rambang mata, tapi apakan daya duit tak meriah, so kite pon window shopping aje. Tapi orang tu baik, dea pon belanje kite kasut. Heeheeheee. Malu kite.

Well baiklah, nanti kite dah kerja dah kaye duit berkepuk kite belanje awak dompet Roxy kegemaran kite tu okay. Yang besar yang kite suke tu oke.

Baiklah, terima kasih Pika, sudi dating and belanje kasut. Malu I.

Oke bye!

No comments:

Post a Comment