Saturday, April 9, 2011

Mak nyah vs pengkid

Saksikan....entry bikin panas! (Nada slot bikin panas Melodi)

Tempoh hari mase melepak dengan budak budak rumah kat kedai makan bawah flat, aku tibe tibe terfikir untuk tanye diorang perihal mak nyah dengan pengkid ni. Sebenarnye dah lame dah aku terfikir pasal benda ni.

Dan tibe tibe terase nak post entry pasal soalan aku tu.

Adekah lelaki yang melayan mak nyah yang melanggan mak nyah tu di kira sebagai gay walaupun dea ade awek?

Dan..adekah perempuan yang couple dengan pengkid di kira sebagai lesbian?

Fikir.

Bye.

No comments:

Post a Comment