Saturday, April 2, 2011

Random

Hai kalian. Baru-baru ni malas nak update blog, rase macam semua orang pun dah malas nak update blog sebab semua orang sibuk maen It Girl. Perrghh beb, gua cakap sama lu sekali main komfem tak berenti punye. Haha! Biase la perempuan, sape tak suke shopping, sape tak suke melawa, sape tak suke mengorat lelaki pastu tinggalkan, hahaha! Kalau realiti life dah macam tu apatah lagi kalau buat game pulak macam tu. Lagi satu beb gua dah level 23 sikit lagi nak level 24 and gua dah beli kereta harga 4000 beb, kalau bawak pegi showdown dapat markah lebih beb, kompem menang beb. Diam lah Amie, oke baiklah. Niat di hati nak bagi kawan kawan di luar sane yang tak main It Girl tu tertarik jugak nak main, ha lagi satu kau tak tau 2 orang kawan aku laki main It Girl tau, haaaaaa....... hehhehhehhehh.

Enough pasal It Girl.

Aku ade 4 assignment nak kena setel bulan nie. Rase macam setiap minggu kena hanta assignment, bukan rase dah memang setiap minggu kena buat assignment dan semua orang semester aku komfem pasti dan yakin akan mula sibuk start minggu ini dan minggu depan dan depan dan depan. Selamat muntah kawan kawan.

Aku pun sibuk jugak ni nak prepare fizikal mental untuk assignment Network hanta 11 April hoi hoi hoi. Puan aku cakap kau buat lah lambat lambat, delay delay lah lagi tak tidur malam kang baru tauhu.

Baiklah, enough pasal assignment.

Ade satu benda aku rase aku perlu cakap, if you start to feel like you don't have the strong feeling anymore towards your partner, why don't you tell your partner to start thinking about ways to handle it instead of having somebody else. It's not fair.

Kan?

Oke bye busy, nak maen It Girl.

No comments:

Post a Comment