Sunday, May 15, 2011

The public figure!

Guess what friends. Since I rarely following people that doesn't write about their own perception of life, what's happening around them, whats their interest, fashion style dan apa apa yang best untuk saya sebagai pembaca tertarik untuk membaca. Dan the most annoying part is bila saya berjalan jalan di blog orang yang mempunyai blog kerana semata mata:

1) Orang lain ade blog aku pun nak ada blog dan end up blog kau sangat bosan yang tak habes habes duk bercerita pasal lelaki. Macam harini kau bercerita pasal lelaki nama Sulaiman. Esok kau bercerita pasal lelaki name Karim, lusa kau cerita pasal lelaki name Abu Bakar macam kau nak cakap kau banyak kawan lelaki dan semuanya kau suka padahal jumpa pun tak pernah. Kau bosan?

2) Lepas tu di dalam blog yang same, kau bercerita pasal kekasih kau yang sangat suwit angat, omel angat, encem angat, romentik angat selang dua hari putus, duk mengutuk bukan main. No, it's not that aku tak suke kau bercakap pasal teman lelaki kau yang cuwit cangat tu, tetapi sebab at the same time kau bercerita pasal lelaki lain yang cuwit cangat jugak, aku jadi pening mane satu boipreng kau. Faham?

Baiklah kawan kawan, sebenarnye aku dah lari tajuk.

Aku cume nak bagitau, dalam banyak banyak orang Hunny Madu was the first public figure yang aku follow. Give a biiiiiigggg clap to her! Public figure untuk saya adelah orang yang terkenal yang bile saye bercakap pasal dea dekat kawan saya then kawan saya akan cakap "Oh, that one. Yeaah I know him/her" bukan someone yang "Eh, sape ek? Tak pernah dengar. Dea pernah menang award ape?" Understand what I mean?

Oke bye!

No comments:

Post a Comment