Friday, May 6, 2011

Setelah 4 hari

Tak update blog sebab malas dan full dengan esaimen, maka harini rase macam free sekejap, kite pun adelah entry baru.

Memandangkan kawan kawan laen dah nak habis, dah nak cuti, dah boleh balik, dah cuti dah pun dan macam macam cuti, maka terus mereka memberi diri ini inspirasi untuk menyetelkan esaimen secepat mungkin dan boleh cepat cepat balik rumah tanpa memikirkan lagi esaimen. Sebab bile fikir esaimen, terus rase miskin. T_T

Oke balik rumah boleh rehat secukupnye dan boleh tido awal dan boleh bangun awal. Bile kena redo tu lain cerita malas fikir lagi, bile fikir redo merupakan satu nightmare bile redo Project Management. Peerrgghh malas nak cita la.

Tadi tidur lepas balik briefing assignment Software Testing yang nak kena hantar Selasa depan, tidur macam tak pernah tidur seminggu. Walaupun hanya 2 jam tidur, macam macam mimpi keluar. Bile kite mimpi, badan rase sangat letih dan lesu. Sebab roh kite berjalan-jalan. Oke takut. Kite mimpi family kite datang lepak kat rumah sewa kite. Nampak sangat rindu kat diorang T_T

Kiki pun dah pulang ke rumah beliau meninggalkan diri ini keseorangan seperti selalu. Sebelum dea balik dah peluk cium muah muah dah. Oke tak tipu. Pfftt. Esok pun Acik akan pulang ke rumah. Tinggallah berdua dengan akak. Nasib baik busy nak buat esaimen.

Malas cakap banyak.

Anyway, selamat bercuti kawan-kawan. Drive safe.

Bye.

No comments:

Post a Comment