Saturday, June 11, 2011

...and the blogging continues

HAHAHA.Tajuk macam name album baru Marcell yang nyanyi lagu Hanya Memuji tu.Malu kite +_+

Oke baiklah,bukan nak cakap pasal album baru Marcell tu pun,kalau minat die boleh dapatkan album terbaru beliau di Speedy Music atau mana mana kedai jual cd berhampiran anda.Jangan beli cetak rompak,or the pirates will come to you and sing along.

Baiklah,sepanjang cuti yang masih berbaki 3 minggu ini,haruslah diluangkan mase yang ade bersama emak ye kawan kawan.Macam bile mak pergi buat terapi haruslah ikut bersama dan menjalani terapi bersama emak dan dingorat oleh abang terapi lantas emak mendapat layanan istimewa serta merta dari abang terapi.Oke tak,jangan risau,bukan terapi sebab diri ini mengalami two strok atau tulang rapuh ke ape ke,tidak,terapi ni untuk orang muda cume untuk mengelakkan diri ini dari terkena penyakit penyakit kronik.Oh ye,lepas dapat terapi ni,I dah boleh tidur awal.Tak macam sebelum2 ni kan tak boleh tidur lantas terpakse mengganggu kawan kawan untuk diajak bergosip.

Name tempat terapi tu Alpha One Healthcare Centre.Die bagi terapi secara percume.Kalau tak tau,boleh gunekan khidmat google.

Lepas terapi,macam biase harus ajak mak berjimba di mane mane store baru bukak kat JB ni.Macam Tesco yang baru bukak kat KSL City tu.Orang JB,sile tolong usha KSL City tu,best.Lagi best dari City Square.Mentang2 dah bosan dengan CS.Okey maaf,tapi not bad.Ade Jco.Oke bye.

Macam biase,entry ni ditulis menggunakan telefon bimbit,jadi ayat semua macam keling sebab nak cepat,biase la gune mobile internet maxis sejam 2 ringgit.Thanks Am belanje topup 10 ringgit.Hehehehe..

So,okey.Bye kawan kawan!

xoxo

No comments:

Post a Comment