Wednesday, June 8, 2011

Au revoir!

Helo geng, bersiaran langsung dari Terminal 1 Seremban, sedang menunggu bas untuk pulang ke Johor Bahru dalam 45 minit lagi. Walaupun Terminal 1 ni sangat busuk-kotor-ramai-budak-sekolah-dating (maaf orang Seremban) tapi cool ey ade wireless giteeww. Baru tau ni selama 3 tahun dah ulang alik Beranang-Seremban-JB.

Well baiklah, walaupun pulang ke JB, tapi tidak bermakna diri ini telah lepas segala seksa esaimen. Diri ini terpaksa membawa pulang 2 esaimen untuk di selesaikan dan hanta pade 21hb Jun ini. Maka tidaklah holiday tara mana pun T_T Baru nak melancong Bali. Kalau dah esaimen banyak begini


sampai merah mata begini


tak payah berangan nak holidaay bikini-Fasha-Sandha-di-Bali ye.

Well takpelah, lagi satu sem je nak habiskan seksa ni semua. Lepas tu boleh lah enjoy sampai Bali.

Kite jumpe appeal nanti.

Bye!

xoxo

No comments:

Post a Comment