Sunday, June 5, 2011

Disebalik cuti semester ini

Helo ladies and gentleman.

So,how's your holiday?Fine ke tak fine?Kalau tanye Pika mesti die kate fine tapi macam har sebab die kate sekarang die keje kedai bakery tapi kedai tu panas macam dalam oven.Dan yang aku pelik sekali,tengah tengah keje tu boleh pulak die ajak gosip.Oke tak,entry ni bukan pasal Pika.

Baiklah.Sepanjang cuti semester ni,tak banyak yang boleh aku buat kat rumah selain tengok semua rancangan kat TV,semua movie kat external kakak kena tengok,Maharaja Lawak minggu 1 sampai 9 kena habiskan,Oh Yeah 'sir tap hatemanak' kena tengok,Gossip Girl season 4 kena katamkan, dan ofkos paling penting bace paper dan tengok berita.

Nak cakap pasal tanah runtuh tu macam dah so yesterday sangat pulak kan.Anyway hari kedua tengok berita part kebumi mayat ramai ramai memang buat diri ini menangis.Al-Fatihah.

Oke sebenarnye nak cakap pasal yang manusia cetek otak aku tak tau la diorang letak otak diorang celah ketiak mane yang pegi buang baby maen campak je dari rumah ke bawah.Ape ingat baby tu bola pingpong ke ape main campak campak lagu tu.Tak cukup dengan tu buang baby dalam tempat buang sampah.Ape mane hilang kasih sayang dalam diri diorang ni?Aduhai.

Tak tau la ape masalah mereka mereka ni sampai dah hilang sifat perikemanusiaan.Anjing pun pandai bela anak.Tu cerita Hachiko tu,kan sedih.Oke dah lari tajuk.So,please,kalau awak manusia tolong berperikeMANUSIAan sikit.Kalau awak penyu,oke takpe boleh maafkan.Penyu memang lepas beranak eh bertelur terus blah.Cube bayangkan awak yang kena buang kena campak kat sampah tu.

Oke,cube sebelum buat anak tu fikir dulu.Deal?

xoxo

Au revoir!

p/s:Maharaja Lawak kat JB 2 minggu lagi.Oke bye.

No comments:

Post a Comment