Wednesday, June 15, 2011

Gedik gillleerr

Hai uoollss, perasan tak entry yang lepas lepas semua macam gedik gillleeerr letak xoxo kat hujung entry kan macam omaaaiigaaadd gedik gilllleeerr pompuan ni. Ape? Setiap entry pun gedik? Oke boleh diam sekarang.

Baiklah. Teringat dulu Slay classmate I penah tanye xoxo tu ape,ofkos sebelum jawab kena gelak gelak dulu. Lepastu akak, housemate I pun penah jugak tanye xoxo tu ape. Oke yang ni pun tergelak jugak, maaf la kerana bersikap kurang sopan gelakkan pertanyaan orang. Macam haritu kakak I tanye pompam tu ape. Pompam pon tak tau, aduuhaaii. Oke berbalik kepada tadi, xoxo tu maksudnye hugs and kisses. So lepas ni, lepas gayut dengan boyfren boleh cakap macam ni, 'U, U, xoxo dulu la sebelum letak'. Oke gediiikk gillleerr.

Maaf la kerana terbawa bawa dengan lagu Gossip Girl yang "Who am I? It's a secret I can' tell. xoxo. Gossip Girl". LOL. Boleh pergi YouTube sekarang search lagu Gossip Girl tu. Hahaha. Tak lawak. Terbawak bawak tu sampai bile kakak I tanye "Mi, mak mane?" akan di jawab dengan "It's a secret I can' tell. xoxo. Gossip Girl". Kau rase macam bodoh tak jawapan aku? Macam bodoh tak? Bodoh tak? Bodoh tak? Oke bye.

Oke lepas ni tak bubuh dah xoxo tu okay.

Nasib baik tak tulis macam ni "Hai kowunk cemua, arinieeww iteeww nak cakap pasal boyfie iteew. Yew enceem auuw. Tamow la jelesh ngan iteew. Ey kowunk, iteew winduww arr at yew" Apa tahi? Lagi gedik gillleeerr. Kalau gabung aku, Nanie dengan Pika, mesti cakap "So annoying!"

Oke cukup pasal tu.

Beberape hari yang lepas, telah berlaku satu kejadian yang bod gillleeerr. I tengah delete folder Angry Birds dalam laptop ni. Nak cerita detail la kat uoollss. I telah create satu folder yang semua barang barang penting I letak dalam folder tu. Assignments, Subjects, Wayang Percuma, Musik, dan tu lah folder Angry Birds. I pun nak delete la folder Angry Birds tu sebab dah tak boleh main dah kan. Tengah I delete tu, I tak terbace pulak pop out message yang keluar tu, so I terus klik 'Yes' dan jadilah koko krunch. Tak, rupenye pop out message tu mungkin la, mungkin la nak cakap "Sure nak delete semua folder ni?", so bile klik 'Yes' tu tadi, cube teka ape jadi. Mestilah folder Assignments yang SEMUA esaimen dari awal bulan sampai habis semester dalam folder tu di delete sekali. Patut la rase macam apehal lame beno nak delete Angry Birds tu kan. Aduhaai. So nak repair esaimen Project Management ni terpaksa la kena copy balik. Sungguh bodoh diri ini tak buat backup file sebab rase kejadian seperti ini takkan terjadi.

Macam semalam ejen insuran AIA call I cakap I dapat offer buat insuran sebulan RM30 plus plus je sebab I pelanggan P1 W1Max yang tak langsai hutang. Oke takdelah dea cakap macam tu, takkaaaannlaahh dea nak cakap macam tu kan. Dan I pun terima lah offer dea tu sebab fikirkan kejadian esaimen TER-delete tu sampai bile cerita kat Mak, Mak cakap "Ish awak ni careless" instead of belanje makan Ciken Cop. T_T

Bod gillleer tak I? Bod kan? Takkan nak salahkan Angry Birds sampai dah tak nak main pandang ape tah lagi kan? Dah la ayam ayam tu semua comel comel belake walaupun tengah marah. Nak nak ayam yang putih gemuk yang boleh meletup tu. Kan comel.

Oke lah uoollss. Bye.

No comments:

Post a Comment