Tuesday, July 5, 2011

5 sebab kenape taknak balik

Sementara menunggu Emak pulang untuk membawa diri ini ke Pejabat Mara dan menghabiskan RM125 eloklah sekiranya kite ber-blog dulu.

Baiklah.

5 sebab utama kenape Amie Hamidi sangat berat hati untuk pulang ke Kolej Profesional Mara Beranang.


1) "Ebi amma dah nak balik. sobssobs. amma takde kawan. sobssobs."kate Emak kepada diri ini. Paling berat hati nak balik. Paling berat. T_T
2) KPM masih tidak seperti Taylor's University. Dhaaaa. Kalau KPM macam Taylor's ade ruang santai pelajar yang peeerrgghh siap ade pool tu, memang tak keluar kolej langsung la.
3)Tengah tengah hingga hujung hujung bulan akan jatuh sakit kronik takdak duit hoi makan megi la jawabnya.
4)Baju kurung akan melambak dalam bakul sebab malas basuh cukup seminggu Sabtu baru perah tenaga basuh baju sendiri tanpa pertolongan washing machine kesayangan. sobsobs.
5)Assignment?
6)Akan merindui Hero.
7)Dah tak boleh bersantai santai melepak tengok TV sambil makan cikedis.
8)Eh dah 8. Tadi cakap 5. Okebye.


Esok diri ini akan gerak balik Beranang untuk menyambung pengajian yang tertunggak. Ewah! Ape ape pun semester 7 bak datang. Mari lah kite semua bergembire sepanjang semester yang terakhir ini. InsyaAllah kalau terakhir. Haha.

Selamat bertemu kembali kawan kawan!



Budak tak reti bersyukur pijak kang baru tauhu,
Amie.

No comments:

Post a Comment