Sunday, July 3, 2011

To whom it may concern

Admit that you're wrong. Once you had made the most terrible and dumbest mistakes of your life then admit. And say sorry.

Daripada menjadi angel di dalam Facebook atau Twitter atau Blog. Meminta simpati orang di sane sini. Konon konon awak tak patut di marahi di atas kesilapan awak. Meminta orang 'like' status awak. Meminta orang (oke maaf saye tak tahu Twitter macam mane). Meminta orang komen entry awak saying all these nice words. Sangat tak adil. Sangat 12 tahun punye perangai.

Ini general. Semua orang pun same. Termasuk saye. Mungkin kadang kite terlalu syok sangat hidup sampai kadang kadang kite tak perasan kite buat silap kan. Tak perasan kite dah sakitkan hati orang. Then oke, once you've realized it, then cakap la 'Saye mintak maaf sebab begini-begitu-begini. Saye ni tak sempurna, saye bukan malaikat, manusia memang buat salah. Yada yada yada'. Maaf tu penting. Then cubelah perbaiki, jangan buat silap yang same.

Susah ke? Cube okey kawan kawan?

Bye!

No comments:

Post a Comment