Tuesday, August 9, 2011

Aishiteruteruteruteru

Bagi saye yang naif ini, ceh naif konon, puii, oke sambung, perkataan "I LOVE YOU" tu sangat bermakna dan memberi impak yang besar kepada penerima kerana kalau orang cakap "I LOVE YOU" kat saye, saye rase betul betul dihargai oleh si pemberi. Tapi mungkin berbeza pandangan setiap orang kan. Tapi tidakkah awak semua mahu orang yang mengucapkan "I LOVE YOU" kepada awak tu hanya cakap benda tu kat awak seorang sahaja dan bukan kepada semua orang yang dea kenal. Macam rase tak special la kan?

Merujuk kepada pasangan kekasih.

Faham tak ape yang saye cube sampaikan? Faham tak? Faham tak? Faham tak?

Saye cume nak terangkan, yang kalau saye ditakdirkan ade kekasih suatu hari nanti, saye akan yakinkan perkataan "I LOVE YOU" tu hanya untuk beliau seorang. YA ALLAH SUWIIITNNYYEEE AMMIIEEE NIIIEEE!!!

Oke bye. Demam otak tak berfungsi dengan betul, kerana berasa loser blog diam selama 5 hari. -__-"


No comments:

Post a Comment