Thursday, August 11, 2011

Entry untuk Pika.

Patut la banyak gelak akhir akhir ni, rupenye nak menangis teruk teruk malam ni.

Walaupun bukan aku yang merasai rase sakit hati tu, tapi semua tu aku pernah rase dulu. Bile kawan baik Pika cerita semua problem dea dan dea rase sangat sangat down dan sedih dan perlukan orang untuk berada di sisi dea saat dea jatuh macam ni, aku lah orang yang paling dea boleh harapkan. Dan aku turut rase sedih dea sampai kami menangis same same semasa sedang Skype. Ape gune aku kawan dea kalau aku takde untuk dea.

Pika, be strong. Please. Aku tau kau boleh dan kau tak pernah jatuh teruk macam ni sebelum ni.
Kalau kau tak dapat bendung kesedihan kau, kau ingat saat saat kite bersame dulu, naik moto 3 orang, aku kau dengan Acik, tengah tengah hujan lebat semata mata nak jalan jalan dekat Beranang. Atau, part kau tolong bawak aku pergi Gombak berdua dengan hampir kena langgar lori. Dan baaaanyaaakkk lagi memory yang best best.
Jangan sedih lagi please. Aku pulak yang menangis teruk sebab sayang kau punye pasal.

Pika cakap "Kalau kau ni laki Amie, dah lame aku kapel ngan kau." Sampai macam tu sekali aku sayang kawan baik aku.

Nasib baik ade Malik untuk teman kau sekarang.

T_T

No comments:

Post a Comment