Wednesday, August 17, 2011

Mimpi sedih kite.

Oke hai uoolls. Kite rehat dulu dalam sejam lepas siap buat Task 1 Quality System punye assignment yang amek mase 30 minit nak setelkan. Heerr buat kerja kejap, rehat punya laaamaaa. *cakap kepada diri sendiri. -_-"

Tadi kelas pukul 2, memang setiap Selasa kelas start pukul 2 petang, ye 2 petang, cemburu? Hihihi. So macam biasa la tido lambat lambat buat assignment, tapi pening tutup dan main Farm Frenzy Pizza Party sampai pukul 3 lebih. Biasa la buang masa. Errr. Lepas tu mesti la tido sampai pukul 12 tengah hari baru bangun siap siap nak pegi kelas kan. Oke bukan tu ceritanye, ceritenye pasal mimpi sedih kite siang tadi sebelum kite bangun pukul 12 tengah hari tu. T_T

Hmm kite mimpi sedih teruk kot. Kite mimpi mak kite pergi. Sedar sedar air mata berjuraian. Ya Allah, taknak sambung. Bye.



Dari dulu suke Flop Poppy walau macam mane keadaan tetap suke jugak. Sape nyanyikan kite lagu ni kite kapel dengan dea sekarang. HAHAHA. Oke tak lawak pon.



No comments:

Post a Comment