Saturday, January 8, 2011

Kepada segar-bugar KPM Beranang

Awak semua jangan ingat kolej ini ade swimming pool ye. Sile bace Beranang, bukan berenang. Karang awak pergi tanye OC bile sukan renang nak dipertandingkan pulak. Bodoh Amie.

Baiklah.

Kakak senior awak ni, cewaahh senior siuutt, nak cakap Selamat Datang dan Selamat keluar-malam-curik-curik-suruh-kawan-datang-ambik-mengaku-abang. pfftt! ^&&*%&^$%%^*& Kau akan dibenci freshie Amie. Baiklah.

Tak mahu cakap banyak, dan bukan nak buat sale jual buku lame pun. Hehehe, cume nak cakap jejaka-jejaka akan di usha oleh kami kaum perempuan ni lah kan,yang girls pulak, tonggek-dade-mantap-kulit-putih-gebu-tinggi-lampai-muke-market-muke-cun-sial-kau-minah-macam-model-siut-comel-kau-orang-Arab-ke-Malaysia? pasti PASTI PASTI!! akan di usha oleh jejaka KPM yang sedang sepi mencari kasih laa offcooouurseee.

Lagi satu, kalau kau belagak macam junior aku tak lempang muke kau itu pasti.

Bye. Selamat menjadi budak Beranang.

Berdenyut siut kepale gua

Walaupun sakit kepala dan berdenyut-denyut, tapi diri ini masih mahu menjalankan rutin biasa dengan menulis entry.

Sebenarnye baru pulang dari Putrajaya menghantar Acik pulang ke rumah. Cepat bayang kan diri ini drive dari Putrajaya ke Beranang membawa manual tanpa lesen dan IC. "Hebat jugak Amie nie", kate korang kepada aku. Terima kasih.

Baiklah.

Tak banyak nak diperkatakan cume semalam saye sudah mendaftar semester 6 (HND3) dan semua nye sudah langsai dan selesai. Kalau awak semua nak tahu saye masih akan meneruskan semester baru dengan kawan-kawan kelas lame saye. Awak mahu kate ape? Ops sorry ingat awak kate ape-ape tadi.

Oke lah. Bye.