Sunday, January 9, 2011

Quote terbaik untuk diri ini.

Ape ape yang terjadi, samada baik atau buruk, semua nye merupakan satu pengalaman.-Emak.

Perasaan yang seronok.

Semalam I dan kawan-kawan buat parti liar, eh bukan, buat surprise birthday parti untuk Sharmin ku sayang auumm muuaahh mmmuuaaahh si kecilku chaakk! hah hamek kau. Kehkeh. Tapi sebenarnye bukan la I yang buat parti tu ye, jangan salah faham, kang awak semua tempah I pulak buat surprise parti untuk diri sendiri. Dan Sharmin pun tidak lah seperti perempuan-perempuan gedik Super Sweet 16 yang duk buat-buat terkejut dapat hadiah kereta la apa la, ni betul-betul-betul terkejut punyyeeww! Hahahaha.

Anyway, happy birthday Sharmin!


Anti Amie, Awin ngan Kiki pown asyuukk dopoh shatu ugaak auuww. Tak payah ngada duk buat sore comel la Amie oi, kalau dah sore tu memang tak comel. Cis.

Baiklah.

Selepas itu kami semua pergi lepak, part balik, semua orang pakat muntah ramai-ramai. Oke part muntah ramai-ramai tu tipu, sebab Najib, Zaitun dengan Abdullah je yang  muntah. Bodoh Amie kau mandai ja taruk nama suka hati. Mesti la kena rahsiakan. %^&&*^&^%$%^&*(()^%$#^$!!

Baiklah.

Sebenarnye nak tulis entry sambungan kes rindu aritu, tapi macam tak jadi sambung je. Biar je la macam tu.

Oke bye!