Monday, January 10, 2011

Pengalaman hari pertama masuk sekolah

Besar gabak gini sekolah ape kau.

Baiklah.

Pade hari ini diri ini telah mule ke kelas seperti semester semester yang lepas, cume semester ini lain sikit sebab tahun ni dah 21. 21! Oke, bukan 12. T_T Walaupun takde beza nye sebenarnye tapi berbeza umur, beza lah tu. pfftt &^*&^RW#%$^&(*(
.
Kelas pertame tadi kelas Networking. Yang di ajar oleh Puan Siti Azirah. Kalau tak silap saye. Teehehe, name lecturer pun tak pasti, piau betul. Ade ke Puan pergi tanye diri ini ape itu server. Mesti korang nak cakap apelah-bengap-punye-Amie-server-pun-tak-tau kan? Hahahaha ye, memang tak tau, nak cakap ape? Hahah. Maaf puan, laenkali saye tak tulis huruf besar kat kertas attendance so that puan tak nampak attractive sangat name saye tu lalu teros panggil saye. T_T

Kelas yang kedua kelas Penghayatan Islam yang di ajar oleh Ustaz-alamak-lupe-la-seh-name-beliau T_T Maaf semua, saye memang suke lupe name lecturer. +_+ Kelas penghayatan Islam telah mengajar saye bahawa Facebook lah tempat untuk mengenali orang dengan lebih rapat. ??????? Oke bye.

Kelas ketiga sepatutnye kelas Project Management yang patutnye Puan Azie ajar, tapi sayang seribu kali sayang, Puan tak datang la pulak kan. Mane la dea pegi agaknye tinggal kan kami sendirian tidak mempunyai tenaga pengajar dan terpaksa tidur kat asrama dari pukul 2 sampai 4 petang! Grrrr!! Bangun bangun tidur terus rase sakit tekak tak sedap badan suhu badan terus naik 40 darjah celcius. Humangaaaiihh. Tipu betul.

Baiklah.

Last sekali pukul 4, kelas Visual Programming Development. Tadi kelas Puan dah brainwash buat VB. Ape istilah kau pakai ni Amie? Orang yang tak amik HND nak paham apa? Baiklah, taknak cakap banyak la macam ni. T_T Last nak cakap, rupenye ilmu Visual Basic saye masih belum cukup rupenye.

Oke kawan-kawan yang pasti esok I takkan punye lah cerita pengalaman pegi kelas hari kedua. I bukan Siti Nurhaliza pun orang nak tau perjalanan hidup macam mane. Jangan risau ye kawan-kawan. Teehehehe.

Bye!